Derfor er der så mange videoer i dit Facebook-feed

Du har måske lagt mærke til, at der i dit Facebook-feed på det seneste har været flere videoer, end der plejer at være.

Det er ikke (kun) fordi, dine venner lige pludseligt uploader vildt mange videoer og ukritisk ”Liker” alle dem, de ser. Det er også Facebook, der er inde og pille i deres algoritmer, således du får flere videoer i dit news feed (snart også 360 graders video).

facebook news feed

Alt sammen er der en god grund til.

Vi mennesker bliver nemlig fanget af videoer og det betyder, vi bruger mere tid på det sociale netværk end vi gør i forvejen. Vi bruger mere tid på siden, når der er en video og billeder, vi kan kigge på – begge ting er Facebook gode til at lægge ud.

Flyttet fra fjernsynet til online

I og for sig er det ikke noget nyt. Du har sikkert et fjernsyn, du i forvejen er vant til at bruge lang tid på.

Men måske har du i den seneste tid brugt lidt mindre tid på at sidde foran fjernsynet end du før har gjort.

Det kan være fordi du har flyttet dit forbrug over på andre kanaler – det kan være kanaler som YouTube, Facebook og lignende.

Dette er en tendens de danske TV-udbydere ikke er glade for. De tjener penge på at have os siddende foran fjernsynet og se reklamerne, der er midt i og mellem programmerne – ikke på vi sidder på YouTube og får dækket vores medieindhold ad denne vej.

Annoncer med video på YouTube og Facebook

leads

Som marketer kan du naturligvis benytte Facebooks kærlighed for video.

Du har mulighed for at annoncere med videoer direkte i Facebooks news feed, ligesom det kan lade sig gøre med pre-roll reklamer på YouTube (se en konkret case på det sidste på leadsonline.dk).

Videovisninger kan du købe 2-5 af på en krone.

Direkte konverteringer er svære at skabe med videoer fra YouTube og Facebook, men især som supplement til din remarketing kan det være værd at overveje. Du kan få mange visninger for 500 kroner og se, om det er noget værd eller ej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *