Annoncering på SnapChat

Snapchat som medie er i Danmark blevet enormt populært på kort tid. For mange især unge har det overtaget meget af den kommunikation, der ellers foregik på Facebook og ved hjælp af Facebooks Messenger-app.

Det er naturligvis interessant for din virksomhed, for hvordan kan du så annoncere på det populære medie med selvdestruerende billeder og videoer?

Lad os tage udgangspunkt i en virksomhed, der allerede er i gang – nemlig danske Unisport.

unisnap

Når du følger Unisport får du blandt andet tegninger af fodboldstøvler, billeder af konkurrencer, anmodninger om at komme med forslag til shoppen og mere.

Det er relativt få deciderede tilbud, der skydes ud ved hjælp af Snapchat og Unisport. Hvis Unisport vil sælge sportstasker vil de vise dig et billede af en taske de har tegnet på og så satse på, du selv søger videre direkte på siden, med Google AdWords eller noget tredje.

På denne måde bruges Snapchat i mindre grad til at skabe direkte salg og i højere grad til at skabe engagement på platformen. Det handler om at minde kunderne om, at Unisport eksisterer – på den platform, hvor kunderne nu og engang er.

Som organisk Facebook

På denne måde minder brugen af Snapchat lige nu om den organiske brug af Facebook.

Hvis du som virksomhed er for aggressiv med dine Facebook-opslag vil du få lidt engagement fra målgruppen – og sker det nok gange vil færre og færre se dine opslag, når du slår op. I stedet for er du nødt til at betale mere og mere til annoncerne.

Når Snapchat kommer med deres annoncemuligheder glæder vi os til at skrive mere om det!

unisport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *